Intrebari frecvente

Intrebari si raspunsuri despre ansamblul de apartamente noi Avrig Rezidential III, situat in zona Piata Iancului.

  • Pot avea incredere sa cumpar intr-un ansamblu in constructie?
DA. Si asta pentru ca avem o experienta a alte 16 ansambluri finalizate si vandute pana acum.
DA. Si asta pentru ca sursa de venituri pentru realizarea constructiei sunt fondurile noastre proprii, asadar nu depindem de un program greoi si inflexibil de finantare al unei banci.
DA. Si asta pentru ca noua constructie este realizata pe un teren cumparat  la costuri de achizitie evident mai mici decat in trecut si la costuri de constructie optimizate astfel incat tu sa primesti un RAPORT CALITATE-PRET foarte bun.
 
  • Unde este amplasat Ansamblul de apartamente noi Avrig Rezidential?
Ansamblul de apartamente noi Avrig Rezidential beneficiaza de o locatie excelenta: Aleea Lunguletu, nr. 7, la doar 2 minute de mers pe jos de metrou Iancului.
  • Ansamblul Rezidential Avrig este finalizat?
Prima faza a proiectului Avrig Rezidential este finalizata si vanduta integral, cea de-a doua faza a proiectului a fost  finalizata in luna august 2014, iar cea de-a treia faza va fi finalizata in luna iunie 2015. Oferta completă a ansamblului Avrig Residential o gasiti AICI.
  • Care sunt caile de acces în Ansamblul Avrig Rezidential III?
Accesul catre Ansamblul de apartamente noi Avrig Rezidential se face pe Aleea Lunguletu, din Soseaua Mihai Bravu.
  • Care sunt mijloacele de transport in comun la care are acces Ansamblul Avrig Rezidential III?
Ansamblul Rezidential Avrig III are acces la numeroase mijloace de transport: Metrou – statia Piata Iancului(la 2 minute de mers pe jos),                    RATB – 1, 86, 90, 104, 311, 330, 335, 655, 634.
  • Cum vor fi facturate utilitatile in Ansamblul Avrig Rezidential III?
Utilitățile interioare ale apartamentului vor fi facturate individual (apă, electricitate, gaze naturale, cablu TV/internet/telefon fix), iar utilitatile aferente spatiilor comune (electricitate, gaze naturale) vor fi facturate separat catre viitoarea Asociatie de Locatari ce se va infiinta la finalizarea Ansamblului de apartamente noi Avrig Rezidential din zona Iancului.
  • Cum va fi administrat Ansamblul Avrig Rezidential III?
Ansamblul Avrig Rezidential nu va fi administrat de o companie de management, ci direct de viitoarea Asociatie de Locatari a Ansamblului.
 
Toate nevoile iti vor fi satisfacute.  Grabeste-te sa devii unul dintre fericitii locatari.

Harta Locatie